
עוגת טירמיסו קפואה
אנגליש קייק 30-35 מומלץ אינגליש קייק מסיליקון
טירמיסו קפוא
מחר מגיעים לשיאי השרב , כל כך מתאים להכין עוגת טירמיסו קפואה.
טירמיסו מהיר הכנה מתאים לשיא הקיץ בניחוח וניל.
לשמור את המתכון יש לנו עוד קצת זמן לסוף הקיץ.
טירמיסו מהיר הכנה מתאים לשיא הקיץ בניחוח וניל.
לשמור את המתכון יש לנו עוד קצת זמן לסוף הקיץ.
אופן ההכנה
1. מפשירים את הגלידה בטמפרטורת החדר כ 20 דקות או עד שהופכת לחצי קפוא – כמו מילקשייק. מקציפים במיקסר גבינה ושמנת כדקה עד שהגיבה נוח לקיפול.מקפלים לתוך הגבינה את הגלידה ומחזירים להקפאה.
2. להרכבה: מרפדים את התבנית בניילון נצמד (מומלץ מעט להרטיב את התבנית , כך הניילון נשאר צמוד לתבנית). טובלים את העוגיות כ 5 שניות בקפה ומרפדים את תחתית התבנית בעוגיות. יוצקים מעל גלידת וניל גבינה עד חצי הגובה. מקפיאים כ 10 דקות מסדרים מעל עוד שכבה של עוגיות טבולות בקפה. יוצקים מעל את יתרת הגלידה ומקפיאים לפחות שעתיים לפני הגשה.
3. להגשה הופכים את העוגה לתבנית הגשה ומנפים מעל קקאו ומגישים.