בלוג האוכל המומלץ michi

מלח אדום

לצנצנת של כ 1/2 ליטר

מלח גורמה בניחוח יין אדום

מלח תיבול על בסיס יין אדום.
תיבול נפלא עם ניחוח עדין של יין.
מלח שמשביח כמעט כל מנה.
קישוט נפלא ותיבול מושלם לפסטות, תבשילי קדירה, בשר בגריל וסלטים.
נשאר לכם חצי כוס יין רוצו להכין מלח אדום!!
סרטון הכנה של כמה שניות ממש כאן בעמוד!

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 110 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. בקערה בינונית מערבבים קלות מלח ויין עד שכל המלח נצבע בוורוד.
  2. מעבירים לתבנית ומפזרים בשכבה אחידה. אופים כ 35 דקות או עד שהמלח יבש לגמרי.

טיפ ממיכל:

1. אפשר להחליף את היין האדום ביין לבן.

המרכיבים

  • 400 גרם מלח גס
  • 1/2 כוס יין אדום
גלילה לראש העמוד