תפוחי אדמה אפויים פטנט עם פרמזן
תבנית תנור
לכ 20 יחידות מיני
תפוחי אדמה אפויים הכי "קריספיים"
תפוחי אדמה אפויים הכי "קריספיים" שיש.
טרנד מופלא מהטיקטוק והאינסטגרם שמתאים בול לחנוכה.
זה מעלף כמה שזה טעים – לא סתם טרנד חולף.
מתאים למי שלא אוהב לגרר בחג!!
תפוחי אדמה סופר מפנקים לאירוח חלבי בחג.
כמה דקות עבודה והפלא נוצר.
השתמשתי במיני תפוחי אדמה וזה לקח בתנור בדיוק 20 דקות.
5 דקות הכנה+ 20 דקות בתנור – הכי חנוכה.
אחרי חנוכב שמרו את המתכון כתוספת באמת מעלפת.
טרנד מופלא מהטיקטוק והאינסטגרם שמתאים בול לחנוכה.
זה מעלף כמה שזה טעים – לא סתם טרנד חולף.
מתאים למי שלא אוהב לגרר בחג!!
תפוחי אדמה סופר מפנקים לאירוח חלבי בחג.
כמה דקות עבודה והפלא נוצר.
השתמשתי במיני תפוחי אדמה וזה לקח בתנור בדיוק 20 דקות.
5 דקות הכנה+ 20 דקות בתנור – הכי חנוכה.
אחרי חנוכב שמרו את המתכון כתוספת באמת מעלפת.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 210 מעלות. אפשר לרפד את התבנית בנייר אפייה בגלל שמן הזית בתחתית אין צורך.
2. בקערית מערבבים שמן זית עם פפריקה ואורגנו. מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל אם רוצים. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם.
3. יוצקים את השמן המתובל על בסיס התבנית ומפזרים באופן אחיד. מפזרים מעל פרמזן מגורר גם באופן אחיד. מסדרים את תפוחי האדמה כשהבסיס כלפי מטה. אופים 20 גקות או עד שמזלג נכנס בקלות ותפוחי האדמה רכים.
4. מוציאים מהתנור ומחכים כ 3 דקות שמעט יתקרר כך התפוח המצופה בגבינה נפרד בקלות מהתבנית. זוללים כשעוד חם.
טיפ ממיכל:
אפשר להכין את המנה מראש ולהפוך אחרי כ 4 דקות את כל תפוחי האדמה. מחממים שוב תנור על חום של 160 מעלות כ 8-10 דקות ומגישים חם.