בלוג האוכל המומלץ michi

שוקו נמס בכוס מושלם

ל 6 כוסות

כוסית ליצירת שוקו מופלא

תערובת שוקו מושלמת שמכינים בקלות במיוחד עם הילדים.
הפינוק המושלם בחורף.
כוסית שוקולד שנמסה באופן מושלם עם שוקולית וממתקים צבעונים.
פינוק חורפי צבעוני שנמס בכוס בשניות.

אופן ההכנה

  1. בקערה בינונית ממיסים שוקולד במיקרוגל בפולסים של חצי דקה. מערבבים עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים שמן ומערבבים שוב.
  2. יוצקים לכל כוס כ 2-3 כפות מהשוקולד ומצפים בעזרת סיבוב ותזוזה את הבסיס והדפנות של הכוס בגובה של כ 3 ס״מ.
  3. מעבירים למקפיא לפחות לחצי שעה. מחלצים את כוסית השוקולד מהכוס בעזרת מספריים. מניחים על משטח. יוצקים עוד כפית שוקולד בבסיס ומניחים בתלולית השוקולד כפית מחכים כמה שניות עד שתתייצב. ממלאים מעל ב 2 כפיות שוקולית ומפזרים מעל מרשמלו. במידה ונשאר שוקולד מומס מפזרים מעל. מקשטים בסוכריות צבעוניות.
  4. שומרים במקרר בקופסא אטומה עד לשימוש.
  5. יוצקים חלב חם לכוס ומערבבים לתוכה את כוסית השוקולד הצבעונית. השוקו מושלם תוך כמה סיבובי כפית.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את שוקולד החלב בשוקולד מריר.

המרכיבים

  • 200 גרם שוקולד חלב חתוך גס
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כוס שוקולית ( 70 גרם)
  • 1 כוס מרשמלו מיני או מרשמלו חתוך
  • 3 כפות סוכריות צבעוניות
  • מתאים ל 6 כוסות חלב רותח כל כוס כ 240 מ״ל
  • 6 כוסות פלסטיק חד פעמיות פשוטות
  • 6 כפיות חד פעמיות קטנות
גלילה לראש העמוד