קרם שניט סופר מהיר עם תותים
12 יחידות
בשקוטים במילוי קרם וניל ותותים
אוהבים שילוב של וניל ותותים?
קינוח ב 5 דקות עבודה כל אחד יכול!
שבוע קשה של עבודה עבר עלי ואני עדין רוצה בסופ"ש לפנק במנה אחרונה מפוארת וטעימה.
בדיוק עבור שבוע שכזה נועד הקינוח הסופר מהיר הזה.
הבסיס הן עוגיות הבשקוטי, כן כן, אלה מהטירמיסו, מצאתי להם עוד שימוש מתוק ומעניין.
מנה מרשימה ומרעננת!… 5 דקות – לא תנסו?!
קינוח ב 5 דקות עבודה כל אחד יכול!
שבוע קשה של עבודה עבר עלי ואני עדין רוצה בסופ"ש לפנק במנה אחרונה מפוארת וטעימה.
בדיוק עבור שבוע שכזה נועד הקינוח הסופר מהיר הזה.
הבסיס הן עוגיות הבשקוטי, כן כן, אלה מהטירמיסו, מצאתי להם עוד שימוש מתוק ומעניין.
מנה מרשימה ומרעננת!… 5 דקות – לא תנסו?!
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מקציפים יחד את השמנת, חלב, פודינג וניל ותמצית וניל במיקסר עד שנוצרת קצפת יציבה כ 3 דקות. אפשר להכין עד יום מראש.
2. להרכבה: חותכים לחצי מהבשקוטי בסיס יציב כדי שישמשו בסיס ישר לסנדוויץ'. בעזרת שקית זילוף או כפית יוצרים מילוי בגובה חצי ס"מ. מניחים מעל כמה תותים חתוכים ומכסים בבשקוטי נוסף. מגישים מיד.
טיפ ממיכל:
אפשר למלא בכל פרי חתוך שיש בבית ואוהבים (פסיפלורה, פירות אדומים, בננות…)
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי