צ'יפס עם בולגרית
4 סועדים
צ'יפס אפוי עם גבינה בולגרית
אוהבים אבטיח עם בולגרית?!!
את זה תאהבו עוד יותר.
חטיף נהדר בריא יותר ועם קיצורי דרך.
צ׳יפס אפוי בקלות בשיטה הבלגית מוגש עם גבינה בולגרית מפוררת מעל.
נשנוש נהדר ובריא לקיץ.
את זה תאהבו עוד יותר.
חטיף נהדר בריא יותר ועם קיצורי דרך.
צ׳יפס אפוי בקלות בשיטה הבלגית מוגש עם גבינה בולגרית מפוררת מעל.
נשנוש נהדר ובריא לקיץ.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 220 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
2. חותכים תפוחי אדמה לצורת צ'יפס (לא ד' מידי). מעבירים לקערה ומכסים לגמרי במים רותחים ל 7 דקות. מסננים ומייבשים היטב.
3. בקערה מערבבים שמן עם פפריקה ומלח ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
4. מפזרים על התבנית ואופים 30-35 דקות או עד שמזהיבים וקריספיים. מעבירים למגש ומפזרים מעל גבינה מפוררת. מגישים עם רטבים שאוהבים.
טיפ ממיכל:
למי אוהב מטוגן:
אחרי שמיבשים את תפוחי האדמה מטגנים בשמן חם (עמוק) אבל לא חם מידי (170 מעלות) – כ 10 דקות או עד שמזהיב.
המרכיבים
• 5-6 תפוחי אדמה קלופים בגודל בינוני
• 1/4 כוס שמן ( רגיל או זית)
• 12/3 כפית מלח
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 125 גרם גבינה בולגרית מפוררת מהסוג שאוהבים (חצי חבילה)