צ'יפס מתנפח
ל3-4 סועדים
צ'יפס נפוח כמו פעם
הכי פינוק לחופש הגדול.
ארוחה קלילה ונפלאה לילדים הם יתלהבו בדיוק כמונו מהצ'יפס עם הציפוי הקרנצ'י.
צ'יפס שהיה אופנתי בשנות ה 80-90.
הטריק הוא תפוחי אדמה בטמפורה יציבה שמתנפחת סביב תפוח אדמה פרוס.
נשנוש קיץ נדיר !!
ארוחה קלילה ונפלאה לילדים הם יתלהבו בדיוק כמונו מהצ'יפס עם הציפוי הקרנצ'י.
צ'יפס שהיה אופנתי בשנות ה 80-90.
הטריק הוא תפוחי אדמה בטמפורה יציבה שמתנפחת סביב תפוח אדמה פרוס.
נשנוש קיץ נדיר !!
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות.
2. שמים בקערה מתאימה את כל שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה במרקם של טחינה נוזלית.
3. מחממים את השמן בסיר לחום בינוני (170 מעלות).
4. . טובלים בעדינות את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה, מנערים מעודפים ומעבירים לסיר. מטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר אפייה וממשיכים לטגן כך את יתרת הכמות.
5. מגישים חם ותפוח, מומלץ לצד מטבלים כמו קטשופ ומיונז.