בלוג האוכל המומלץ michi

פרחי כרובית מושלמים בתנור

ל 3-4 סועדים

פרחי כרובית בתנור בתיבול נפלא

כרובית אפויה בתנור היא תוספת הורסת.
מפרידים לפרחים ובכ20 דקות בתנור יש לנו נשנוש/תוספת שאי אפשר להפסיק לאכול.
יוצא רכה במידה עם "קרנץ" של אל דנטה מושלם.
ללא בישול מוקדם וערבוב בתבנית עצמה אל תהססו ותכינו – מושלם בקיץ.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות .
  2. מפרידים את הכרובית לפרחים. שוטפים היטב משאירים מעט רטוב זה עוזר בריכוך בתנור.
  3. משמנים את בסיס התבנית בשמן זית. מוסיפים את פרחי הכרובית, הסילאן והתבלינים ומערבבים. אופים כ 20-25 דקות (אם נשאר שמן מוציאים באמצע ומברישים שוב). בודקים אם הכרובית ממש רכה בעזרת מזלג.

טיפ ממיכל:

אפשר לשנות לתבלינים שאוהבים כמובן.

המרכיבים

• 1 כרובית קטנה עד בינונית (כ800 גרם)
• 1 כפית מלח גס לבישול
• 1/4 כוס שמן זית (60 מ"ל)
• 1 כף בהרט
• 1 כפית פפריקה
• 1/2 כפית כורכום
• 1/2 כפית אגוז מוסקט
• 2 כפות סילאן או דבש

גלילה לראש העמוד