פרחי כרובית מושלמים בתנור
ל 3-4 סועדים
פרחי כרובית בתנור בתיבול נפלא
כרובית אפויה בתנור היא תוספת הורסת.
מפרידים לפרחים ובכ20 דקות בתנור יש לנו נשנוש/תוספת שאי אפשר להפסיק לאכול.
יוצא רכה במידה עם "קרנץ" של אל דנטה מושלם.
ללא בישול מוקדם וערבוב בתבנית עצמה אל תהססו ותכינו – מושלם בקיץ.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!
מפרידים לפרחים ובכ20 דקות בתנור יש לנו נשנוש/תוספת שאי אפשר להפסיק לאכול.
יוצא רכה במידה עם "קרנץ" של אל דנטה מושלם.
ללא בישול מוקדם וערבוב בתבנית עצמה אל תהססו ותכינו – מושלם בקיץ.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות .
- מפרידים את הכרובית לפרחים. שוטפים היטב משאירים מעט רטוב זה עוזר בריכוך בתנור.
- משמנים את בסיס התבנית בשמן זית. מוסיפים את פרחי הכרובית, הסילאן והתבלינים ומערבבים. אופים כ 20-25 דקות (אם נשאר שמן מוציאים באמצע ומברישים שוב). בודקים אם הכרובית ממש רכה בעזרת מזלג.
טיפ ממיכל:
אפשר לשנות לתבלינים שאוהבים כמובן.
המרכיבים
• 1 כרובית קטנה עד בינונית (כ800 גרם)
• 1 כפית מלח גס לבישול
• 1/4 כוס שמן זית (60 מ"ל)
• 1 כף בהרט
• 1 כפית פפריקה
• 1/2 כפית כורכום
• 1/2 כפית אגוז מוסקט
• 2 כפות סילאן או דבש