פסטה עם רוטב כדורי בשר
ל 5 סועדים
פסטה עם כדורי בשר ועגבניות
במיוחד ליום הפסטה שחל מחר.
פסטה לכל המשפחה.
פסטה שכולם אוהבים ובשיטה הכי מקוצרת שלי.
כשאני רוצה לגוון את הבולונז זו המנה שמבקשים אצלי בבית!!
במנה כל כך עשירה בטעמי בשר אפשר להשתמש ברוטב עגבניות מוכן שאוהבים ולקצר את זמן ההכנה. הרוטב מחוזק בטעמי שום וטעמים נפלאים מהכדורים המתובלים.
פסטה לכל המשפחה.
פסטה שכולם אוהבים ובשיטה הכי מקוצרת שלי.
כשאני רוצה לגוון את הבולונז זו המנה שמבקשים אצלי בבית!!
במנה כל כך עשירה בטעמי בשר אפשר להשתמש ברוטב עגבניות מוכן שאוהבים ולקצר את זמן ההכנה. הרוטב מחוזק בטעמי שום וטעמים נפלאים מהכדורים המתובלים.
אופן ההכנה
1. בקערה בינונית מערבבים בשר טחון, חלמון , בזיליקום, פנקו, בצל ופפריקה עד שמתערבב לגנרי. מטבלים במלח ופלפל.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה. יוצרים מהבשר הטחון כדורים בקוטר 2 ס"מ. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית וצולים את הכדורים עד שמזהיבים כ 3 דקות מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ושומרים בטמפרטורת החדר.
3. מוסיפים לאותה מחבת את שיני השום ומטגנים דקה מוסיפים את רוטב העגבניות ו1/2 כוס מים (מומלץ ממי הבישול של הפסטה) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכדורים וממשיכים לחמם יחד 6 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב מידי פעם. מתקנים תיבול מלח ופלפל. מוסיפים את הרוטב מעל לפסטה ומגישים. מגישים חם.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי