בלוג האוכל המומלץ michi

פסטה עם אנטיפסטי בסיר אחד

ל4 סועדים

פסטה צבעונית בסיר אחד

שדרוג קטן לבישול המהיר והיעיל בסיר אחד.
שילוב של צריבת ירקות צבעונים במחבת ומעבר לבישול המנה בסיר אחד היא מתכון לטעמי פסטה מושלמים, מרעננים וצבעונים.
פסטה נפלא עם רוטב ירקות אנטיפסטי בסגנון אלי אוליו ב 10 דקות הכנה בלבד!!

הפסטה בושלה בגריל רוסו שמתאים בדיוק למנה במיוחד לצריבה ובישול עם מכסה.
אפשר לרכוש את הגריל ברשת https://www.cook-bake.co.il/

אופן ההכנה

1. מחממים את המחבת/סיר/ גריל רוסו מעל כיריים עם 4 כפות שמן זית. מוסיפים את כל הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב קל כ־6-5 דקות, או עד שהם מזהיבים מעט.
2. מוסיפים את הפסטה, השום, עלי הבזיליקום, המים ואת שמן הזית שנותר. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. מכסים ומבשלים 10 דקות.
3. מסירים מהכיריים, מערבבים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מקשטים ומגישים חם למרכז השולחן.

טיפ ממיכל:

אפשר לגוון בירקות לפי טעמכם כמובן.
לפסטות בחבילות של 250 גרם להוסיף 720 מ"ל מים (3 כוסות)

פסטה אנטי פסטי במחבת אחת

המרכיבים

• 2/3 כוס שמן זית
• 1 קישוא או זוקיני, קלוף וחתוך למקלות
• 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
• 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
• 1 חציל, חתוך לקוביות בינוניות
• 1 בצל סגול, קלוף וחתוך לשמיניות
• 1 חבילת פסטה רחבה או כל סוג שאוהבים (400 גרם)
• 2 שיני שום חצויות
• 2 ענפי בזיליקום, מופרדים לעלים
• 1 ליטר מים
• מלח ופלפל
• לקישוט: 2 כפות פרמזן מגורר דק ועלים מגבעול אחד של בזיליקום (אם רוצים)

גלילה לראש העמוד