
פטיפור שוקולד מריר ופטל
תבנית מרובעת בגודל 20*20 או תבנית אינגליש קייק באורך 30-35
פטיפור שוקולד ב 3 מרכיבים
פשוט מאוד להכנה 3 מרכיבים בלבד!!!!
ללא אפייה רק המסה וערבוב של המרכיבים.
משאירים במקפיא ותמיד יש מנה מתוקה מפתיעה לאורחים.
הפטל נותן חמיצות נפלא לשוקולד המריר והמתוק.
ללא אפייה רק המסה וערבוב של המרכיבים.
משאירים במקפיא ותמיד יש מנה מתוקה מפתיעה לאורחים.
הפטל נותן חמיצות נפלא לשוקולד המריר והמתוק.
אופן ההכנה
1. מכינים תבנית מרובעת מצופה בניילון נצמד או ניר פרגמנט בתחתית.בסיר בינוני מערבבים שוקולד מריר וחלב מרוכז בהתמדה עד שכל השוקולד נמס על אש בינונית. מורידים מהאש ומוסיפים ומעבירים מחצית לתבנית. מפזרים את הפטל הקפוא. שופכים את יתר השוקולד מחליקים את פני השוקולד ומעבירים למקפיא לפחות לשעה ועד שבועיים.
2. ברגע שהשוקולד קפוא לגמרי משחררים את השוליים בעזרת סכין מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים (2*2). אוכלים קר מאוד. מחזירים למקפיא עד לשימוש. נשמר כשבועיים במקפיא.
צילום: בועז לביא
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה