פודינג לחם מתוק עם פירות אדומים
לתבנית פירקס אובלית או מלבנית באורך כ 25 ס"מ
ברד פודינג פירות אדומים
נשארה לכם חלה משישי?
ברד פודינג, פודינג אפוי בעצם עוגה רכה נפלאה.
יתרונו הוא השימוש בלחם ישן (שאריות) מומלץ חלה מתוקה/ בריוש ישן. פשוט מאוד להכנה לערבב ולאפות.
ברד פודינג, פודינג אפוי בעצם עוגה רכה נפלאה.
יתרונו הוא השימוש בלחם ישן (שאריות) מומלץ חלה מתוקה/ בריוש ישן. פשוט מאוד להכנה לערבב ולאפות.
אופן ההכנה
1.חותכים את פרוסות החלה. בקערה בינונית מערבבים יחד ביצים ,סוכר, פודינג וקינמון כדקה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שהשמנת הופכת אחידה. מוסיפים את פרוסות הלחם עד שכולן טבולות בשמנת. מוסיפים כ 1/3 מפירות היער.
2. מחממים את התנור לחום גבוה (180מעלות). מסדרים בתבנית ומפזרים מעל את פירות היער שנותרו. מעבירים לתנור ואופים כ 30-35 דקות או עד שמזהיב. מגישים חם. אפשר לשמור יומיים במקרר ולחמם היטב לפני ההגשה.