עוגיות פיצוחים
30-35 עוגיות
עוגיות בצק פריך עם פיצוחים
מי לא אוהב פיצוחים?
עוגייה שמשלבת מתוק בבצק ומלוח מהפיצוחים, מושלם לטו" בשבט!!
השילוב של מתוק ומלוח בעוגייה הזו הוא טבעי לגמרי.
הפיצוחים המומלחים מעל מדגשים את המתיקות הנעימה של העוגייה.
הגלוקוזה / סירופ תירס משמשת כמרכיב שנותן הגמישות לבצק , למי שאין אפשר להחליף בדבש או סילאן.
עוגייה שמשלבת מתוק בבצק ומלוח מהפיצוחים, מושלם לטו" בשבט!!
השילוב של מתוק ומלוח בעוגייה הזו הוא טבעי לגמרי.
הפיצוחים המומלחים מעל מדגשים את המתיקות הנעימה של העוגייה.
הגלוקוזה / סירופ תירס משמשת כמרכיב שנותן הגמישות לבצק , למי שאין אפשר להחליף בדבש או סילאן.
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות). מרפדים 2-3 תבניות בנייר אפייה.
2. לבצק: חותכים את החמאה לקוביות בגודל בינוני. מכניסים את כל חומרים למיקסר עם וו גיטרה או למעבד מזון. מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה עד שנוצר בצק אחיד כ 2 דקות. מוציאים מהמיקסר ועוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעתיים לפני השימוש.
3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעובי כ 1/2 ס"מ. קורצים מלבנים באורך 5 ס"מ ורוחב 2 ס"מ ומעבירים לתבנית. מברישים בביצה . מפזרים את הפיצוחים מעל ומהדקם אל הבצק. אופים 12-15 דקות או עד שמזהיב. מוציאים מהתנור מצננים בטמפרטורת החדר. מעבירים לכלי אטום. נשמר כשבוע ימים בטמפרטורת החדר.