
עוגיות בננה וסילאן
עוגיות בננה ללא גלוטן
עוגיות בננה סילאן מושלמת לסיום החופש.
עוגיות ללא גלוטן, טבעוניות, ללא לקטוז ופרווה.
יש בהן את כל המעלות, נפלאות וממש פצצת אנרגיה.
קלות להכנה (ללא מיקסר) ממרכיבים נפלאים ובריאים.
רוצו לנסות!!!
עוגיות ללא גלוטן, טבעוניות, ללא לקטוז ופרווה.
יש בהן את כל המעלות, נפלאות וממש פצצת אנרגיה.
קלות להכנה (ללא מיקסר) ממרכיבים נפלאים ובריאים.
רוצו לנסות!!!
אופן ההכנה
1. בקערה בינונית מערבבים את כל חומרים הבצק. בקערה בינונית שטוחה מערבבים יחד סוכר וקינמון
2. מחממים תנור ל 165 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים בעזרת ידיים מעט רטובות מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ. מעבירים אותם לקערה הס\סוכר ומגלגלים. מעבירים לתבנית ומעט פוחסים. אופים כ 30 דקות או עד שהעוגיות הזהיבו וקשות למגע.
3. נשמר כשבוע בכלי אטום ובמקום מוצל.
טיפ ממיכל:
• אפשר להחליף את הסילאן בדבש או מייפל

צילום: בועז לביא
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל