בלוג האוכל המומלץ michi

סלמון ושעועית ירוקה בתבנית אחת

מלבנית 20*25 בערך

סלמון בטריאקי ב 5 דקות הכנה

מנה בתבנית אחת סופר מהירה, צבעונית וטעימה.
מאותן מנות שטעים להכין גם כשאין ממש זמן.
מתאים ליום יום וגם כשבאים אורחים!!
לתוצאה מושלמת מומלץ להשתמש בסלמון טרי!
אם לא הדגשתי 3 מרכיבים בלבד!!!!!

סרטון הכנה ממש כאן למטה!

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל220 מעלות. אם רוצים מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. חותכים את הסלמון ל3- 4 נתחים לאורך ברוחב כ 2 ס"מ. מניחים בתבנית ומברישים בטריאקי כמה פעמים. מניחים. מחזירים למקרר למינימום 10 דקות מכוסה ועד 5 שעות. מוציאים מהמקרר מברישים שוב ומוסיפים את השעועית ברווחים שבין הדג לתבנית. מברישים את השעועית בטריאקי שנותר.
3. אופים 8-12 תלוי בגודל הנתחים. או עד שמזהיב מעל. מגישים חם.

טיפ ממיכל:

ממליצה להכין טריאקי בבית, זה סופר קל!!.
מתכון לטריאקי משובח שמתאים למתכון אצלי בבלוג:
https://l.michi.co.il/teriyaki

אני ממליצה גם על:

תודה ל Fly Guy על האתר.

אתר המתכונים שלי

המרכיבים

:
• 550-650 גרם פילה סלמון עם או בלי העור – איך שאוהבים
• 1/2 חבילה שעועית ירוקה עדינה קפואה (300 גרם)
• 1/2 כוס רוטב טריאקי מוכן (120 מ"ל)
מתכון לטריאקי עבודת יד בבלוג
:

גלילה לראש העמוד