סלט חורף עם רוטב ממכר
ל 3-4 סועדים
סלט חסה ורוקולה עם בטטה ורוטב כוסברה
סלט מופלא שמשלב קרנץ וצבעוניות.
סלט ברוטב קליל,עשיר וסמיך .
סלט עם המתיקות נעימה מהבטטה האפויה.
הקרנץ מהחסה, הפיצוחים וקליפות הבטטה.
מרירות נהדרת מהרוקט.
סלט מאוזן בטעמים שמתחבר יחד עם רוטב אגדי
של כוסברה.
סלט חובה לחורף.
סלט ברוטב קליל,עשיר וסמיך .
סלט עם המתיקות נעימה מהבטטה האפויה.
הקרנץ מהחסה, הפיצוחים וקליפות הבטטה.
מרירות נהדרת מהרוקט.
סלט מאוזן בטעמים שמתחבר יחד עם רוטב אגדי
של כוסברה.
סלט חובה לחורף.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. מניחים את הקוביות והקליפות על התבנית מורחים בשמן זית ומפזרים מלח ומעט פלפל ואופים כ 20 דקות או עד שהקליפות מזהיבות והקוביות ומתרככות.
- בבלנדר או מעבד מזון קוצצים יחד את מרכיבי הרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
- מסדרים את הירקות בקערה ומניחים מעל את קוביות הבטטה והפיצוחים. יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים. מפזרים את הקליפות ומגישים.
טיפ ממיכל:
אפשר להחליף כוסברה פטרוזיליה כמובן
המרכיבים
- 1 בטטה בינונית
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 חסה אייסברג קטנה וחתוכה לפסים או חסה רגילה
- 1/2 1 כוסות עלי רוקולה או רוקט
- 1/2 כוס פיצוחים/ בוטנים קלויים פיקנטיים שבורים
- 1/2 בצל סגול קלוף וחתוך לפרוסות דקות
לרוטב
- צרור בינוני של כוסברה טרייה( אפשר להחליף בפטרוזיליה)
- 1 כוס שמן רגיל
- 1/3 כוס חומץ יין לבן או חומץ שאוהבים
- 1 כפית גדושה חרדל
- מלח ופלפל