טארט טאטן אישי
תבנית שקעים מאפינס
ל 12-15 יחידות
טארט טארט תפוחים אישי
מכירים את הסיפור על האחיות טאטן שהמציאו את העוגה ההפוכה המופלאה הזו?
(עוגה שמקורה כמובן בטעות)
הן ממש לא חשבו על גרסה אישית לטאטן!
מסתבכים עם הכנת טארט טאטן גדול?
עם טארט טאטן אישי ההצלחה מובטחת.
טריק שלי להכנת טארטים אישים מופלאים ונוחים להגשה.
מושלם ומשמח לערב החג.
קל להכנה ונפלא בטעם.
(עוגה שמקורה כמובן בטעות)
הן ממש לא חשבו על גרסה אישית לטאטן!
מסתבכים עם הכנת טארט טאטן גדול?
עם טארט טאטן אישי ההצלחה מובטחת.
טריק שלי להכנת טארטים אישים מופלאים ונוחים להגשה.
מושלם ומשמח לערב החג.
קל להכנה ונפלא בטעם.
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). חותכים ניר אפייה לריבועים בגודל 8* 8 ס"מ בערך ומניחים במרכז כל שקע. במחבת גדולה מחממים כוס סוכר עד שהסוכר נמס ומתחיל להזהיב בקצוות. מוסיפים שמן. מוסיפים את התפוחים ומבשלים כ 10-12 דקות תוך כדי ערבוב קל עד שתפוחים מתרככים מעט. מורידים מהאש ומעבירים לקערה ומצננים המקרר.
2. על משטח מקומח פורסים את הבצק בעזרת קערת קורנפלקס קטנה או מרק הפוכה (כ 5-6 ס"מ) חותכים 15 כ עיגולים. במרכז כל שקע ממלאים את התפוחים המבושלים כ2 כפות ומניחים מעל עיגול בצק ומהדקים לתפוחים . מעבירים לתנור ואופים כ 15 דקות או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם עם גלידה קרה.
3. נשמר 3 ימים במקרר או חודש במקפיא.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה