בלוג האוכל המומלץ michi

ברד קפה ביתי

3 כוסות

שייק קפה קר

המרענן הרשמי של הקיץ אצלנו בבית.
אין צורך להזמין בבית קפה אפשר להכין בבית בכל יום.
כדי ליצור ברד מושלם חשוב שיהיה לכם בלנדר שקוצץ קרח בקלות. במידה ויש לכם נינג'ה קטן זה לגמרי מתאים רק להכין חצי מהכמויות.
המרכיב הסודי כאן הוא מעט אבקת שוקולית.

אופן ההכנה

  1. ממיסים את הקפה, סוכר/ ממתיק לפי הטעם והשוקולית במים החמים ומעבירים לבלנדר. מוסיפים חלב וחצי מקרח ומפעילים את הבלנדר כשתי דקות עד השכל נטחן. מוסיפים את שאר הקרח וממשיכים לטחון לברד אחיד כדקה וחצי ומגישים מיד.

טיפ ממיכל:

• אפשר להחליף את המים עם הנס קפה ב 3 שוטים של אספרסו חמים שמערבבים עם שוקולית וסוכר לפי הטעם.

המרכיבים

  • 3 כפות נס קפה
  • 1 כפית שוקולית או למי שאוהב מריר קקאו
  • סוכר לפי טעם או ממתיק מלאכותי
  • 1/3 כוס מים חמים
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1/2 2 – 2 כוסות קרח
גלילה לראש העמוד