בלוג האוכל המומלץ michi

בצל מוחמץ מהיר

לצנצנת בינונית (400 מ"ל)

בצל סגול מוחמץ

כבישה קרה מהירה לבצל הכי מתוק ומלא טעם שיש.
תוספת מדהימה לבשר במיוחד בשר בגריל. נהדר עם המבורגר, סלטים ומתאים לגבינות.
תוספת נפלאה ליד הארוחה מלאה בטעם ובצבע.
מתכון הכי מהר שיש ללא חימום של חומץ עם מים, התוצאה היא מיידית ונפלאה רק עם חומץ.

אופן ההכנה

1. ממלאים את הבצל בצנצנת ומעט דוחסים. מוסיפים מלח וסוכר ויוצקים חומץ מעל שיכסה את הבצל לגמרי (במידה ולא מכסה לגמרי מוסיפים מעט מים). סוגרים ומעבירים למקרר. תוך חצי שעה מוכן לשימוש ותוך כ 5 שעות הצבע שלו מושלם!!!

טיפ ממיכל:

1. אפשר להוסיף לצנצנת גם תבלינים שאוהבים: כוכב אניס, עלה דפנה, שום ועוד…
2. אל תזרקו את הנוזל שימושי בדיוק כמו חומץ ברוטב לסלט.

המרכיבים

• 3-4 בצלים סגולים חצויים וחתכים לאורך
• 1 כוס חומץ שאוהבים ( אני השתמשתי בחומץ בן יין לבן)
• כף גדושה מלח (15 גרם)
• 4 כפות סוכר חום או רגיל (40 גרם)

גלילה לראש העמוד