בלוג האוכל המומלץ michi

עוגת טירמיסו קפואה

אנגליש קייק 30-35 מומלץ אינגליש קייק מסיליקון

טירמיסו קפוא

מחר מגיעים לשיאי השרב , כל כך מתאים להכין עוגת טירמיסו קפואה.
טירמיסו מהיר הכנה מתאים לשיא הקיץ בניחוח וניל.
לשמור את המתכון יש לנו עוד קצת זמן לסוף הקיץ.

אופן ההכנה

1. מפשירים את הגלידה בטמפרטורת החדר כ 20 דקות או עד שהופכת לחצי קפוא – כמו מילקשייק. מקציפים במיקסר גבינה ושמנת כדקה עד שהגיבה נוח לקיפול.מקפלים לתוך הגבינה את הגלידה ומחזירים להקפאה.
2. להרכבה: מרפדים את התבנית בניילון נצמד (מומלץ מעט להרטיב את התבנית , כך הניילון נשאר צמוד לתבנית). טובלים את העוגיות כ 5 שניות בקפה ומרפדים את תחתית התבנית בעוגיות. יוצקים מעל גלידת וניל גבינה עד חצי הגובה. מקפיאים כ 10 דקות מסדרים מעל עוד שכבה של עוגיות טבולות בקפה. יוצקים מעל את יתרת הגלידה ומקפיאים לפחות שעתיים לפני הגשה.
3. להגשה הופכים את העוגה לתבנית הגשה ומנפים מעל קקאו ומגישים.

המרכיבים

• 1 חבילה בשקוטי איטלקי
• 1 כוס נס קפה חזק או אספרסו
• 1 ליטר גלידת וניל (שאוהבים)
• 250 גרם גבינת מרסקפון או גבינת שמנת
• 1/4 כוס שמנת מתוקה או חלב מרוכז
• 3 כפות קקאו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד