תבשיל כרוב אדום מתוק בניחוח תפוחים ויין אדום
ל 5 סועדים
כרוב אדום מבושל עם תפוחים ודבש
מתכון גרמני נפלא שנותן לכרוב האדום המבושל את הטעמים המדויקים והנכונים.
יין אדום, חומץ ותפוחים יחד הופכות את הכרוב האדוםלמלך הירקות.
תבשיל בניחוח של ציפורן ועלי דפנה.
מושלם כתוספת לקדירות בבישול ארוך.
מוגש בגרמניה וצ'כיה עם צלי בקר וכופתאות.
אני כל כך אוהבת את התבשיל שאני פשוט אוכלת אותו כך או עם אורז.
סרטון הכנה כאן בעמוד!!
יין אדום, חומץ ותפוחים יחד הופכות את הכרוב האדוםלמלך הירקות.
תבשיל בניחוח של ציפורן ועלי דפנה.
מושלם כתוספת לקדירות בבישול ארוך.
מוגש בגרמניה וצ'כיה עם צלי בקר וכופתאות.
אני כל כך אוהבת את התבשיל שאני פשוט אוכלת אותו כך או עם אורז.
סרטון הכנה כאן בעמוד!!
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרוב מלבד הליבה לפרוסות דקות. בסיר או מחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את קוביות התפוחים והבצל כ 4 דקות עד שמזהיבות. מוסיפים דבש וסוכר וממשיכים לטגן עד שהסוכר מתחיל להזהיב. מוסיפים את הכרוב האדום ומערבבים. מוסיפים את היין והחומץ כל אש גדול תוך כדי ערבוב לרתיחה מלאה. מוסיפים חצי בצל עם הציפורן בתחתית הסיר ועלי דפנה. מכסים ומבשלים 30 דקות על אש נמוכה ומכוסה עד שהכרוב מתרכך לגמרי. מוציאים את הבצל החצוי ומתבלים במלח ופלפל.
2. כל בישול נוסף רק משביח את התבשיל. מומלץ להכין יום לפני הארוחה.
3. מגישים חם.
צילום: נטע אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל