בלוג האוכל המומלץ michi

קרם שניט אישי עם טריק

4 מנות אישיות או 8 קטנות של 2 ביסים

קרם שניט קצפת ותותים מהיר

קרם שניט קצפת ותותים מהיר
קרם שניט, מילפוי לא משנה איך נקרא לזה סופר טעים וממכר.
3 יתרונות למתכון המהיר שלי:
1. קרם שניט במנות אישיות ללא הצורך לחתוך
2. קריספי במיוחד הודות לטריק קטן ברידוד הבצק.
3. זה בדיוק הזמן שהתותים במחיר שפוי והשילוב בין לקצפת ותותים הוא נדיר.
יוצא הצגה ובמינימום מאמץ.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל190 מעלות טורבו. מצפים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים מלבן בצק עלים קר( בגודל 25*15) על משטח שעליו מפזרים אבקת סוכר באופן אחיד (במקום קמח) מפזרים עוד 2-3 כפות אבקת סוכר מעל. מרדדים קלות כדי שהסוכר ידבק לבצק. חותכים מהמלבן 4 מלבנים בגודל אחיד ( למי שאוהב מנות קטנות אפשר לחתוך את הבצק ל 8).
  3. מעבירים לתבנית ואופים כ 20-25 דקות או עד שהבצק מזהיב ומתקרמל. מצננים כ 15 דקות.
  4. בקערת מיקסר עם וו לישה מקציפים שמנת, חלב ואבקת פודינג וניל עד שנוצרת קצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.
  5. חוצים כל מלבן לשנים לאורכו. על בסיס הבצק מזלפים קצפת במעגלים ובגובה של כ 3 ס״מ. מסדרים מעל תותים ומניחים את מכסה הבצק. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

המרכיבים

  • 200-250 גרם בצק עלים עבה ( מומלץ קפוא מופשר)
  • 2/3 כוס אבקת סוכר
  • 200 גאם תותים פרוסים לפרוסות לאורך
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/4 כוס חלב
  • 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
גלילה לראש העמוד