קרם ברולה של מקצוענים
5-7 בתבניות אישיות תלוי בגודל
קרם ברולה קלאסי מושלם
כל הטיפים לקרם ברולה מושלם.
מתכון שלב אחר שלב להצלחה בטוחה.
טיפ חשוב שלמדתי מקונדיטורית אוסטרית: לאפות אותם בטבולים כמעט לגמרי במים ובמעלות הכי נמוכות אפשר.
מתכון שלב אחר שלב להצלחה בטוחה.
טיפ חשוב שלמדתי מקונדיטורית אוסטרית: לאפות אותם בטבולים כמעט לגמרי במים ובמעלות הכי נמוכות אפשר.
אופן ההכנה
- מחממים את השמנת עם כף סוכר מתוך חצי הכוס ומקל וניל ( פנים המקל והמקל עצמו). מביאים לרתיחה קלה ומורידים מהאש.
- בקערה בינונית טורפים קלות חלמונים וסוכר. מסננים מעל את השמנת החמימה. ומערבבים.מחממים תנור ל 130 מעלות טורבו או 140 מעלות רגילות. מכינים תבנית עם שוליים גבוהים בגודל במתאים לתבניות האישיות.
- יוצקים את הבחילה לכלים עד 3/4 מהגובה. מעבירים לתנור וממלאים את התבנית במים עד ל 3/4 גובה הכלי.
- אופים כ 70 דקות או עד שהבלילה יציבה כשמשקשקים מעט את התבניית. מעבירים למקרר ומצננים לגמרי לפחות 5 שעות.
- מצפים כל קרם בכפית גדושה סוכר באופן אחיד (להקפיד על שכבה דקה). בעזרת מבער מחממים את הסוכר עד שמתקרמל ( מדליקים את המבער עם להבה נמוכה ובזהירות).מגישים קר.
המרכיבים
- 2 מיכלי שמנת מתוקה ( 500 מ״ל)
- 6 חלמונים
- חצי כוס סוכר ( 100 גרם)
- 1מקל וניל חצוי ( או 1 כף תמצית איכותית)
- להכין מסננת
- 1/4 כוס סוכר לברולה