בלוג האוכל המומלץ michi

קניידלך פטרוזיליה

16-20 יחידות

קניידלך ירוקים מופלאים

קניידלך צבעוני עם צבע ירוק עז שיקשטו את ארוחה.
אצלנו במשפחה המרק הוא הפתיח לארוחה וכוכב הארוחה ואין מצב שאני לא מבקשת תוספת.
השנה במקום קניידלך בצבע בז נכין קניידלך מופלאים ירוקים בטעם עדין של פטרוזיליה טעם שהולך יד ביד עם מרק עוף משובח.
הצבע שלהם הפתיע גם אותי, ירוק נפלא שמעטר את המרק ובטעם מופלא.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
מתכון למרק עוף מושלם שלי ממש כאן בקישור:
https://l.michi.co.il/chickensoupw


אופן ההכנה

  1. בבלנדר חזק טוחנים יחד שמן מים ופטרוזיליה כדקה עד שהמים הופכים ירוקים ואחידים. במידה ונותרו חתיכות מעבירים את הנוזל דרך מסננת.
  2. בקערה בינונית מערבבים את יתרת החומרים עם מי הפטרוזיליה עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים בצד ל 10 דקות מכוסה עד שהעיסה נוחה לכידרור.
  3. מחממים סיר בינוני עם מים וכפית מלח. יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר כ 3 ס"מ (מומלץ עם ידיים מעט רטובות). מעבירים למים רותחים (רתיחה קלה) ומבשלים כ 12 דקות. מסננים. אפשר לצנן במקרר עד לשימוש או להעביר למרק החם לכמה דקות על מנת שיספגו את טעמי מרק העוף לפני ההגשה.
  4. מתכון למרק עוף מושלם אצלי בבלוג

 

המרכיבים

  • 1 כוס קמח מצות (140 גרם)
  • 1 כוס מים בטמפרטורת החדר (240 מ"ל)
  • צרור פטרוזיליה ללא גבעולים עבים (כוס מלאה)
  • 2 כפות שמן רגיל
  • 2 ביצים L או 3 ביצים M
  • 1 כפית אבקת אפייה (אם רוצים מעט יותר אוורירי)
  • 1/2 כפית מלח

 

גלילה לראש העמוד