צ'יפס ניוקי אפוי
25-30 יחידות
מקלות ניוקי אפויים
רך ונימוח כמו ניוקי עם קריספיות חיצונית מטריפה.
פיצוץ של טעמים בכל יחידה.
ובלי הרבה נקיפות מצפון🥰
ללא גלוטן והכי כיף לנשנוש.
מוגש עם גרמולטה נפלא, לגמרי הולך עם כל רוטב שאוהבים!!!
מושלם גם עם קטשופ ומיונז🧡
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד
פיצוץ של טעמים בכל יחידה.
ובלי הרבה נקיפות מצפון🥰
ללא גלוטן והכי כיף לנשנוש.
מוגש עם גרמולטה נפלא, לגמרי הולך עם כל רוטב שאוהבים!!!
מושלם גם עם קטשופ ומיונז🧡
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מבשלים תפוחי אדמה מכוסים במים מומלחים כ 25 דקות על אש גבוהה או עד שמתרכזים. מסננים
2. מועכים לקערה גדולה ומוסיפים קורנפלור, שום, פטרוזיליה ומלח. מערבבים היטב. מתקנים תיבול ואם רוצים מוסיפים כח פלפל.
3. מעבירים לשק זילוף או שקית עבה וחותכים פתח בקוטר 1 ס״מ ( אפשר גם עם צנתר).
4. מחממים תנור ל 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים בשמן.
5. מזלפים מקלות עגולים באורך כ 6-7 ס״מ.
6. אופים כ 15 דקות או עד שהמלקות מזהיבים.
7. מגישים חם עם רוטב שאוהבים.
8. מתכון לגרמולטה איטלקי
המרכיבים
• 4 תפוחי אדמה בנוניים קלופים ותוכים לקוביות גדולות( 400 גרם)
• 1 כף גדושה קורנפלור
• 2 כפות פטרוזיליה קצוצה טרייה
• 2 שיני שום כתושות
• 1/2 כפית מלח
• 4 כפות שמן או ספרי שמן
• להגשה רוטב גרמולטה או כל רוטב שאוהבים