פשטיפיצה
לתבנית עגולה 26-30
פיצה מהירה (פשטיפיצה)
פיצה סופר מהירה – פשטיפיצה .
מתכון פטנט סופר מהיר וקל וטעיםםם.
הייתה לי התלבטות לגבי השם.
הפיצה לא משמרים ויחסית לפיצה מכילה הרבה ירקות!!
לגמרי נראית כמו פיצה והיא בטעם שבין פשטידה לפיצה.
אצלי הבנות ממש אהבו את המנה במיוחד כצהרים קלה עם סלט.
הרגיש יותר בריא מפיצה ומוכן ממש ב 10 דקות.
אז פשטיפיצה מופלאה והארוחה הכי מהירה שיש!!
מתכון פטנט סופר מהיר וקל וטעיםםם.
הייתה לי התלבטות לגבי השם.
הפיצה לא משמרים ויחסית לפיצה מכילה הרבה ירקות!!
לגמרי נראית כמו פיצה והיא בטעם שבין פשטידה לפיצה.
אצלי הבנות ממש אהבו את המנה במיוחד כצהרים קלה עם סלט.
הרגיש יותר בריא מפיצה ומוכן ממש ב 10 דקות.
אז פשטיפיצה מופלאה והארוחה הכי מהירה שיש!!
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 200 מעלות, משמנים תבנית ומכסים את הבסיס בנייר אפייה. בקערה בינונית מערבבים קישוא, חצי מהגבינה, חלב, בצל, ביצים, קמח, פלפל ואורגנו ומתבלים במלח ומעט פלפל.
2. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל עגבניות וגבינה שנותרה.
3. אופים כ 25 דקות או ע שמזהיב. מומלץ להגיש חם.
טיפ ממיכל:
כול תבנית תתאים גם עם שולים גבוהים.
המרכיבים
• 200 גרם קישוא מגורר גס (1 קישוא גדול) – אפשר לגרר במנדולינה
• 100 גרם גבינה צהובה מגוררת שאוהבים(עמק, מוצרלה, גאודה…)
• 150 מ"ל חלב
• 1 בצל חתוך לפרוסות דקות
• 2 ביצים
• 185 גרם קמח (1/3 1 כוס)
• 1 פלפל אדום חתוך (או 3 מיני פלפלים)
• 5-6 עגבניות שרי חתוכות לפרוסות
• 1כף אורגנו (אם רוצים)
• מלח ופלפל
צילום: אוריאל שועי ומיכל לוי אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל