פנקייק שוקולד עם שוקולד לבן
30 יחידות קטנות
פנקייק קקאו ושוקולד לבן
פנקייק שוקולד הוא להיט אצלי בשבת בבוקר.
קל להכנה ועוד יותר קל לטיגון.
תוספת הקקאו ממש מייצבת את הבלילה.
קל להכנה ועוד יותר קל לטיגון.
תוספת הקקאו ממש מייצבת את הבלילה.
אופן ההכנה
1. בקערה מקציפים יחד ביצה וסוכר, מוסיפים קמח ,קקאו, מלח, 1/4 כוס חלב, מלח ואבקת אפייה ומקציפים כדקה עד שכל הגושים נעלמים (אפשר גם מיקסר). מוסיפים את שארית החלב וממשיכים לערבב עד שהבלילה הופכת אחידה.
2. מחממים את מחבת מרססים בתרסיס שמן ומנגבים מעט בנייר סופג (צריך לשמן רק בפעם הראשונה). יוצקים כף בלילה מוסיפים לכל פנקייק ומטגנים על אש בינונית על שנוצרות בועות על הבלילה. הופכים ומטגנים כדקה נוספת מהצד השני.
3. מגישים חם עם שוקולד לבן מגורר מעל (הפנקייק עוד חמים והשוקולד ימס מעט) ואם רוצים שמנת מתוקה ופסיפלורה לחמיצות.
4. נשמר יומיים במקרר . אפשר לחמם במיקרוגל.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: נעה קנריק
פורסם ב: לאישה