עוגת שוקולד חמה לפסח
ל 8-10
עוגת שוקולד חמה עם פרורי עוגיות פסח
סוג של פונדנט שוקולד מ 4 מרכיבים.
מאוד שוקולדי ומופלא כשר לפסח.
הבסיס המיצב הוא עוגיות פסח שטוחנים (לא הקוקוס)
יש גם גרסת פרווה ממש לערב החג.
הכי קל שיש להכנה פחות מ 10 דקות הכנה ואתם מסודרים לחג.
מאוד שוקולדי ומופלא כשר לפסח.
הבסיס המיצב הוא עוגיות פסח שטוחנים (לא הקוקוס)
יש גם גרסת פרווה ממש לערב החג.
הכי קל שיש להכנה פחות מ 10 דקות הכנה ואתם מסודרים לחג.
אופן ההכנה
- שמים שוקולד ושמנת בסיר בינוני ומחממים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מסירים מהאש. מוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים פרורי עוגיות ומערבבים.
- מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות). משמנים את התבנית וממלאים את השקעים. מפזרים מעל פרורי עוגיות.
- אופים כ 8-10 דקות או עד שהעוגה יציבה מבחוץ ורכה מבפנים. מומלץ להגיש חם עם אבקת סוכר
טיפ ממיכל:
1.אפשר גם להכין מעוגיות בוטנים ואז הטעם מעט שונה וסופר טעים.
2. אפשר להכניס טבלית שוקולד במרכז שאוהבים לכל יחידה.