בלוג האוכל המומלץ michi

עוגת שוקולד חמה לפסח

ל 8-10

עוגת שוקולד חמה עם פרורי עוגיות פסח

סוג של פונדנט שוקולד מ 4 מרכיבים.
מאוד שוקולדי ומופלא כשר לפסח.
הבסיס המיצב הוא עוגיות פסח שטוחנים (לא הקוקוס)
יש גם גרסת פרווה ממש לערב החג.
הכי קל שיש להכנה פחות מ 10 דקות הכנה ואתם מסודרים לחג.

אופן ההכנה

  1. שמים שוקולד ושמנת בסיר בינוני ומחממים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מסירים מהאש. מוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים פרורי עוגיות ומערבבים.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות). משמנים את התבנית וממלאים את השקעים.  מפזרים מעל פרורי עוגיות.
  3. אופים כ 8-10  דקות או עד שהעוגה יציבה מבחוץ ורכה מבפנים. מומלץ להגיש חם עם אבקת סוכר

 

טיפ ממיכל:

1.אפשר גם להכין מעוגיות בוטנים ואז הטעם מעט שונה וסופר טעים.
2. אפשר להכניס טבלית שוקולד במרכז שאוהבים לכל יחידה.

המרכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת לבישול או חלב שיבולת שועל
  • 2 ביצים
  • 200 גר' פרורי עוגיות בצק כשרות לפסח קצוצות דק (מומלץ במעבד מזון) – משאירים בצד 30 גרם הפרורים הגדולים יותר לקישוט

 

  • 2 כפות אבקת סוכר אם רוצים
גלילה לראש העמוד