עוגיות שפריץ שושנים במילויים שונים
כ 20 יחידות
עוגיות שפריץ הכי רכות בעולם
רכיב סודי וחדש שמחליף את הקורנפלור הקלאסי ונותן לעוגייה רכות אקסטרה וטעם מטריף.
הופתעתי לגמרי מהתוצאה.
בצורת שושנים יפהפייה ואפשרות למילויים מגוונים שתבחרו – כל ביס הוא חוויה.
לזילוף ולמילויים צפו בסרטון כאן בעמוד.
הופתעתי לגמרי מהתוצאה.
בצורת שושנים יפהפייה ואפשרות למילויים מגוונים שתבחרו – כל ביס הוא חוויה.
לזילוף ולמילויים צפו בסרטון כאן בעמוד.
אופן ההכנה
- במיקסר מקציפים חמאה ואבקת סוכר עד שהחמאה מבהירה כ 2 דקות. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהביצה נטמעת. מוסיפים את הקמחים ותמצית וניל ומערבבים עד שמתערבב והבצק אחיד. בודקים אם הבצק יציב מידי לזילוף ומוסיפים עוד חלב במידת הצורך ומערבבים.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב. את המילויים לשקיות ללא צנתר( אפשר להחליף בכפית).
- מחממים תנור ל 165 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מזלפים עיגול בקוטר כ 3.5 ס״מ בגובה שתי טבעות. במרכז כל עוגייה מזלפים מילוי שקצת יבלוט או לחילופין מניחים כפית מילוי במרכז.
- אופים כ 18 דקות או עד שהעוגייה מעט מזהיבה. מצננים כ 5 דקות ומגישים.
טיפ ממיכל:
אפשר למלא גם בריבת חלב, לוטוס, מילוי קינדר ועוד….
המרכיבים
- 150 גרם חמאה רכה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה
- 1/2 1 כוסות קמח ( 210 גרם)
- 1 כוס קמח שקדים / שקדים טחונים ( 100 גאם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 2-5 כפות חלב
- 1/2 כוס ריבה חלקה בחי חתיכות פרי
- 1/2 כוס ממרח שוקולד או ממרח שאוהבים
- 1-3 שקיות זילוף וצנתר כוכב