בלוג האוכל המומלץ michi

עוגיות שפריץ שושנים במילויים שונים

כ 20 יחידות

עוגיות שפריץ הכי רכות בעולם

רכיב סודי וחדש שמחליף את הקורנפלור הקלאסי ונותן לעוגייה רכות אקסטרה וטעם מטריף.
הופתעתי לגמרי מהתוצאה.
בצורת שושנים יפהפייה ואפשרות למילויים מגוונים שתבחרו – כל ביס הוא חוויה.
לזילוף ולמילויים צפו בסרטון כאן בעמוד.

אופן ההכנה

  1. במיקסר מקציפים חמאה ואבקת סוכר עד שהחמאה מבהירה כ 2 דקות. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהביצה נטמעת. מוסיפים את הקמחים ותמצית וניל ומערבבים עד שמתערבב והבצק אחיד. בודקים אם הבצק יציב מידי לזילוף ומוסיפים עוד חלב במידת הצורך ומערבבים.
  2. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב. את המילויים לשקיות ללא צנתר( אפשר להחליף בכפית).
  3. מחממים תנור ל 165 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מזלפים עיגול בקוטר כ 3.5 ס״מ בגובה שתי טבעות. במרכז כל עוגייה מזלפים מילוי שקצת יבלוט או לחילופין מניחים כפית מילוי במרכז.
  5. אופים כ 18 דקות או עד שהעוגייה מעט מזהיבה. מצננים כ 5 דקות ומגישים.

 

טיפ ממיכל:

אפשר למלא גם בריבת חלב, לוטוס, מילוי קינדר ועוד….

המרכיבים

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוסות קמח ( 210 גרם)
  • 1 כוס קמח שקדים / שקדים טחונים ( 100 גאם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2-5 כפות חלב

 

  • 1/2 כוס ריבה חלקה בחי חתיכות פרי
  • 1/2 כוס ממרח שוקולד או ממרח שאוהבים

 

  • 1-3 שקיות זילוף וצנתר כוכב

 

גלילה לראש העמוד