בלוג האוכל המומלץ michi

עוגיות פיסטוק ללא גלוטן

ל כ 25

עוגיות פיסטוק מושלגות

לא יותר מעשר דקות הכנה והם שלכם.
לאוהבי פיסטוק ומרציפן הן פשוט מושלמות.
כאלה שמתפוצצות גם ללא אבקת אפייה.
תנסו ותודו לי!
סרטון הכנה קצר ממש כאן בעמוד.
צפו, סמנו לייק ואם אתם עדין לא עוקבים – אז זה הזמן!

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות טורבו. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. שמים בקערה את כל מרכיבי העוגיות ומערבבים היטב לבצק אחיד ומעט דביק. יוצרים ממנו כדורים בקוטר כ 3 ס"מ.
  3. הציפוי: מפזרים בקערות נפרדות את הסוכר ואת אבקת הסוכר. מגלגלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת הסוכר. מניחים בתבנית, במרחק של כ-3 ס"מ זה מזה.
  4. אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט ונראים בהם סדקים. מוציאים ומניחים לצינון. מגישים.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את שני החלבונים ב 1 ביצה גודל L

המרכיבים

 

  • 1/2 1 כוסות (150 גרם) פיסטוקים טבעיים טחונים
  • 2/3 כוס (75 גרם) קמח שקדים (שקדים טחונים)
  • 1/2 כוס ( 100 גרם) סוכר
  • 1/3 כוס (30 גרם) קוקוס טחון
  • 2 חלבונים

 

לציפוי

  • כ-1/3 כוס (כ-70 גרם) סוכר
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
גלילה לראש העמוד