עוגיות מרציפן ושקדים
16-20 יחידות
עוגיות מרציפן משלושה מרכיבים
לא מאמינה שפעם לא אהבתי מרציפן והיום זה אחד מחומרי הגלם האהובים עלי היום.
זה כנראה טעם נרכש לפחות אצלי.
עוגיות סופר קלות מ 3 מרכיבים אם לא סופרים את הקישוט.
מכינים אותו ממרציפן מוכן – חשוב להקפיד על מרציפן רך.
כמובן שאפשר להכין לבד וזה ממש קל ולא מסובך.
אני אוהבת קיצורי דרך ומרציפן מוכן הוא קיצור איכותי ומושלם.
עוגיות לאוהבי מקרונים רק בגרסה מהירה.
זה כנראה טעם נרכש לפחות אצלי.
עוגיות סופר קלות מ 3 מרכיבים אם לא סופרים את הקישוט.
מכינים אותו ממרציפן מוכן – חשוב להקפיד על מרציפן רך.
כמובן שאפשר להכין לבד וזה ממש קל ולא מסובך.
אני אוהבת קיצורי דרך ומרציפן מוכן הוא קיצור איכותי ומושלם.
עוגיות לאוהבי מקרונים רק בגרסה מהירה.
אופן ההכנה
- מפוררים מעט את המרציפן ובקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות את כל המרכיבים עד שנוצרת בלילה אחידה ויציבה. במקרה שהמרציפן מעט יבש מומלץ להשתמש בוו בלון או במעבד מזון.
- מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו או מ180 חום עליון ותחתון. מרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את פרוסות השקדים בקערה קטנה.
- בידיים מעט לחות יוצרים כדורים בקוטר 1 ס"מ ומגלגלים אותם ב פרוסות השקדים ומניחים על התבנית.
- אופים כ 14-16 דקות או עד שמזהיב מעט. מצננים 10 דקות ומגישים.
טיפ ממיכל:
אם יש לכם רק חלבון בגודל L מומלץ להשתמש ב 280 גרם מרציפן במקום 250.