עוגיות חרדל
כ 30 יחידות
עוגיות מלוחות - חרדל וגבינה
זה הנשנוש הכי טעים שיש באחריות.
נשנוש מלוח עבודת יד עם טעם של עוד!!
עוגיות מלוחות מחרדל וגבינה פשוט מעדן אמיתי.
לכל אוהבי הנשנוש המלוח , זה ממש בשבילכם!!
נשנוש מלוח עבודת יד עם טעם של עוד!!
עוגיות מלוחות מחרדל וגבינה פשוט מעדן אמיתי.
לכל אוהבי הנשנוש המלוח , זה ממש בשבילכם!!
אופן ההכנה
1. במיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון מעבדים יחד חמאה , פרמזן עד שנוצרת משחה אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומפעילים את המיקסר עד שנוצר בצק (במהירות נמוכה לא יותר מידי). אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים 15 דקות במקרר.
2. מחלקים את הבצק ל2 . יוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3 ס"מ. ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקפיא לחצי שעה מינימום.
3. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה. פורסים את גליל הבצק לפרוסות בעובי ½ ס"מ. מסדרים את הפרוסות על התבנית במרווחים של 1 ס"מ. אופים 12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשולים. העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבוע.