
עוגיות במילוי שוקולד עם טריק
ל כ20 יחידות
עוגיות רכות במיוחד במילוי שוקולד
בצק עוגיות שמכינים במיקסר ועוטף בעדינות טבלית שוקולד נפלאה.
ויחד יוצרים עוגייה במילוי מושלם.
פשוט וקל – טבלית השוקולד סופגת מהלחות של הבצק ויוצרת מילוי מושלם.
אחת העוגיות האהובות עלי בגלל הרכות של הבצק והמילוי.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
ויחד יוצרים עוגייה במילוי מושלם.
פשוט וקל – טבלית השוקולד סופגת מהלחות של הבצק ויוצרת מילוי מושלם.
אחת העוגיות האהובות עלי בגלל הרכות של הבצק והמילוי.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
אופן ההכנה
- במיקסר עם והרצפה מקציפים יחד חמאה ואבקת סוכר כשצי דקות עד שהחמאה מבהירה מעט. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עד שנוצר בצק אחיד ורך.
- מרדדים את הבצק למלבן בעובי 4 מ״מ בין שני ניירות אפייה. כאשר נייר האפייה התחתון מעט מקומח. מעבירים למקרר ל 20 דקות לפחות.
- מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו.
- מקלפים את נייר האפייה העליון בעדינות. חותכים מהבצק מלבנים בהתאמה לטבליות השוקולד. בדיוק ברוחב הטבלית ופי 3.5 באורך.
- מגלגלים את הבצק סביב השוקולד כך שיעטוף לגמרי (סרטון הדרכה ממש כאן בעמוד). במידה והבצק רך מידי יש להחזירו למקרר לכמה דקות עד שמתקשה מעט.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של 2 ס״מ.
- מומלץ לצנן במקרר כ 10 דקות לפני אפייה. אופים כ 12-14 דקות או עד שמזהיב מעט בשוליים.
המרכיבים
לבצק
- 150גרם חמאה רכה או מרגרינה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 200 גרם קמח (1/2 1 כוסות)
- 70 גרם קורנפלור ( 1/2 כוס)
- 1 ביצה
- 1-2 כפות חלב או חלב צמחי
- 1כפית תמצית וניל
- קורט מלח
למילוי
- 200 גרם שוקולד חלב או מריר חתוכים לקוביות
- אחת או שניים תלוי בגודל הטבליות