בלוג האוכל המומלץ michi

סטייק פרגית במרינדה הסודית שלי

6 סועדים

סטייק פרגית צרוב במרינדה

מרינדה שנבנה אצלי במטבח לאורך השנים ומרככת את הפרגית באופן מושלם.
קיבלתי על המנה הזו המון מחמאות ומככבת אצלי ואצל החברים שלי באופן קבוע.
מומלץ!
הכנתי את הסטייק על הגריל האיכותי והחזק של חברת weber
https://webergrills.co.il/?gclid=Cj0KCQjww4-hBhCtARIsAC9gR3bS0YPhszBe71h06JYJryhMdD-TK3Bw8NkQPjX90cOM9D1CXt99pXwaAl4hEALw_wcB
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.

אופן ההכנה

1. חוצים את פיסות הפרגית לשתים. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה בינונית. מוסיפים לקערה את פיסות הפרגית ומערבבים היטב. מכסים ומשהים במקרר לפחות חצי שעה ועד 4 שעות. (אם רוצים אפשר לשפד את פיסות הפרגית על שיפוד קטן).
2. מחממים את הגריל או מחבת פסים וצולים את פיסות הפרגית כ 6-8 דקות מכל צד (עד שמזהיב לגמרי ועשוי מבפנים) . תלוי בגודל. מגישים חם. מומלץ להגיש עם צ'ימיצ'ורי.
3. נשמר 3 ימים במקרר.

טיפ ממיכל:

במידה ואין לכם גריל אפשר להכין את המנה על מחבת או מחבת פסים.

המרכיבים

• 1 ק"ג סטייק פרגית ללא עצם
• 1/4 כוס קטשופ
• 1/2 כוס סויה
• 2 כפות צ'ילי מתוק
• 1 כף דבש או סילאן

גלילה לראש העמוד