בלוג האוכל המומלץ michi

נקניק טירמיסו

לנקניק באורך כ 30 ס"מ

גלילת טירמיסו עם בשקוטים ומרסקפונה

טעם של טירמיסו משובח בביס אחד.
מכינים בכמה דקות ובקלות. שומרים במקפיא וזוללים או מיישרים כשמתחשק.
שילוב מושלם של מרירות נפלאה מהקקאו וקרמיות נפלאה מהגבינה.
הפטיפור לחג שבועות.
סרטון הכנה באינסטגרם שלי ממש כאן בעמוד!
הצטרפו לאינסטגרם שלי לעוד סרטונים.

אופן ההכנה

1. במעבד מזון טוחנים את הבישקוטים (משאירים גם פרורים גדולים). בקערה מערבבים בישקוטים, גבינה, ממרח שוקולד, וניל, אספרסו ואבקת סוכר לבצק אחיד. יוצרים מהבצק גלילה בקוטר כ 4 ס"מ ועוטפים היטב בניילון נצמד. מעבירים למקפיא לפחות ל 4 שעות. מגלגלים בקקאו. חותכים ומגישים כשעוד קפוא. נשמר קפוא במקפיא לפחות שבועיים.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את גבינת המרסקפונה בגבינת שמנת מומלץ לא מומלחת.

המרכיבים

• המרכיבים:
• 3/4 חבילה בישקוטים (150 גרם)
• 1/2 חבילה גבינת מרסקפונה (125 גרם))
• 1 כף ממרח שוקולד שאוהבים
• 1 שוט אספרסו או כף נס קפה שמומסת ב 1/5 כוס מים רותחים
• 1/2 כפית תמצית וניל משובחת
• 1/2 חבילה גרם אבקת סוכר (50 גרם))
• 4 כפות קקאו (40 גרם)

גלילה לראש העמוד