משולשי חציל אפויים מוגשים עם סלסת עגבניות מהירה
4 סועדים
אנטיפסטי משולשי חציל
ארוחה צמחונית מהירה או סלט חם מופלא.
מנה לא רק לאוהבי חצילים!
חשוב לזכור שבשר החציל אוהב מאוד את השמן , באפייה אנחנו מגבילים בכמות ועדין מקבלים תוצאה טעימה ועסיסית.
מנה לא רק לאוהבי חצילים!
חשוב לזכור שבשר החציל אוהב מאוד את השמן , באפייה אנחנו מגבילים בכמות ועדין מקבלים תוצאה טעימה ועסיסית.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום גבוה 220 מעלו. חותכים את החצילים למשולשים לאורך. מפזרים עליהם מלח ומניחים ל 5 דקות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומעבירים את המשולשים. מורחים שמן זית בנדיבות מכל הצדדים ומניחים ראש שום שלם ליד. מורחים את השום בשמן שנותר.
2. אופים כ 16-20 דקות או עד שהחציל מזהיב. מגררים את פנים העגבניות לקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. מגישים עם החצילים החמים והשום (אפשר להוסיף את פנים השום הרך לרוטב).
טיפ ממיכל:
אפשר גם להוסיף טחינה להגשה!