מיני פלפלים ממולאים בגבינות
כ 12 יחידות
פלפלונים צבעוניים ממולאים בגבינות
מיני פלפלונים מתוקים וקטנים ממולאים ומושלמים לשבועות.
פלפלונים צבעונים במילוי נפלא וקל של קוטג' וגבינה מלוחה.
צבעוני ועדין, מושלם כמנת פתיחה קטנה או נשנוש .
פלפלונים צבעונים במילוי נפלא וקל של קוטג' וגבינה מלוחה.
צבעוני ועדין, מושלם כמנת פתיחה קטנה או נשנוש .
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית בשמן . מערבבים יחד גבינות, חלבון, קורנפלור ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
- מברישים תבנית אפייה קטנה בשמן זית (תבנית שבה הפלפלים יוכלו לעמוד) חותכים את המכסה ומנקים את פנים הפלפלים. ממלאים במילוי (כף גדושה בערך) אפשר לכסות במכסה. מברישים מעל בשמן (עד לשלב הזה אפשר להכין עד יום לפני).
- אופים בתנור 10-12 דקות או עד שמזהיב לגמרי.
- מגישים חם. נשמר כיומיים במקרר.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה