מדליוני סלמון ותפוחי אדמה בתבנית אחת
לתבנית בגודל 25*35
מדליוני סלמון ותפוחי אדמה מעוכים
מנה חגיגית בכמה דקות עבודה כשרה לפסח !!
מנה עיקרית ותוספת בתבנית אחת נפלאה.
מכינים את תפוחי האדמה מראש ובסמוך לארוחה מעבירים לתנור לאפייה אחרונה.
מרסיסים את התבנית ותפוחי האדמה בשמן זית של פאם שמקצר לנו עוד יותר את העבודה.
מתכון בשיתוף פאם – מינימום שמן ומקסימום טעם.
https://www.l-s.co.il/heb/Brands/OurBrands/brand,13/
מנה עיקרית ותוספת בתבנית אחת נפלאה.
מכינים את תפוחי האדמה מראש ובסמוך לארוחה מעבירים לתנור לאפייה אחרונה.
מרסיסים את התבנית ותפוחי האדמה בשמן זית של פאם שמקצר לנו עוד יותר את העבודה.
מתכון בשיתוף פאם – מינימום שמן ומקסימום טעם.
https://www.l-s.co.il/heb/Brands/OurBrands/brand,13/
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מבשלים את תפוחי האדמה מכוסים במים עם כף מלח עד לרתיחה. ממשיכים לבשל כ 15 דקות עד שמתרככים. מסננים את תפוחי האדמה ממי הבישול.
2. חותכים את הסלמון למדליונים בגודל 3*3 ס"מ. בקערה בינונית מערבבים את מרכיבים המשרה ומוסיפים את מדליוני הסלמון למשרה . עוטפים את הקערה ומעבירים למקרר עד לשימוש.
3. מחממים תנור ל 220 מעלות. משמנים תבנית בתרסיס שמן זית.
4. מניחים את תפוחי האדמה על התבנית ומועכים בעזרת בסיס של כוס. מרססים היטב בשמן זית מעל. מתבלים במלח ופלפל.
5. מניחים מעל את מדליוני הסלמון והמשרה מרססים שוב שמן זית ומתבלים במלח. אופים 15-18 דקות או עד שהסלמון ותפוחי האדמה מזהיבים. מגישים חם.
טיפ ממיכל:
מנה נפלאה גם כמנה ראשונה.
צילום: שרית גופן
סטיילינג: נועה קנריק