כנפי עוף אפויות ברוטב אסייתי
4-5 סועדים
כנפי עוף שחומות בתיבול אסייתי
עוד רעיון מושלם לארוחה סופר מהיר!!
כנפי עוף ברוטב סטיקי אסייתי.
ארוחה הכי קלה שיש.
5 דקות ערבוב והשאר פשוט קורה בתנור.
ארוחת קיץ מופלאה למשפחה שמגישים עם אורז לבן.
הטעמים העזים האסייתים יחד עם המתיקות הם מתכון להצלחה בטוחה.
כנפי עוף ברוטב סטיקי אסייתי.
ארוחה הכי קלה שיש.
5 דקות ערבוב והשאר פשוט קורה בתנור.
ארוחת קיץ מופלאה למשפחה שמגישים עם אורז לבן.
הטעמים העזים האסייתים יחד עם המתיקות הם מתכון להצלחה בטוחה.
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). מערבבים את מרכיבים הרוטב יחד בקערה בינונית. מסדרים את השוקיים בתוך תבנית גדולה. שופכים מעל את הרוטב .
- אופים כ 25 דקות או עד שמתחיל להזהיב הופכים את הכנפיים וממשיכים לאפות עוד 20 -25 דקות או עד שמזהיב לגמרי. מומלץ לבדוק את התנור כל כמה דקות, הכנפיים משחירות במהירות ולא נרצה שישרפו.
- מגישים חם .