חמוצים ויאטנמים זריזים
לצנצנת של כ 400 מ"ל
חמוצים אסייתיים ב 5 דקות -דו צ'ואה
ללא בישול תוך כמה דקות יש לכם חמוצים אסייתיים נפלאים וממכרים.
ככה אני אוהבת להחמיץ!
חותכים את הירקות למקלות וזה קורה תוך 10 דקות בלבד!!
מתכון של דיקלה חיון המדהימה שנתנה לי הצצה מהממת למנות וייטנאמיות מרעננות במיוחד.
חכו למתכון ההמשך, בקרוב🫶
כל כך קל שהוא יהפוך לקבוע אצלכם בבית🥢
קישור לקנית הקולפן בעלי אקספרס
קישור לקנית הקולפן באמזון
לאתר של דיקלה : https://mekofefet.com/
ככה אני אוהבת להחמיץ!
חותכים את הירקות למקלות וזה קורה תוך 10 דקות בלבד!!
מתכון של דיקלה חיון המדהימה שנתנה לי הצצה מהממת למנות וייטנאמיות מרעננות במיוחד.
חכו למתכון ההמשך, בקרוב🫶
כל כך קל שהוא יהפוך לקבוע אצלכם בבית🥢
קישור לקנית הקולפן בעלי אקספרס
קישור לקנית הקולפן באמזון
לאתר של דיקלה : https://mekofefet.com/
אופן ההכנה
- מניחים את גפרורי הקולורבי והגזר בצנצנת. בקערה נפרדת מערבבים סוכר, חומץ ומלח. שופכים את התחמיץ על הקולורבי והגזר שבצנצנת, סוגרים את המכסה ומנערים מעט.
- מכניסים למקרר למשך כעשר דקות לפני האכילה.
טיפ ממיכל:
אפשר להשתמש בנוזלי בתחמיץ פעם נוספת ולהחמיץ עוד ירקות.
המרכיבים
- 1 קולובי בינוני קלוף וחתוך למקלות דקים
- 2 גזרים קלופים חתוכים למקלות
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס חומץ רגיל או חומץ אורז או חומץ בן יין לבן
- 1 כפית מלח