בלוג האוכל המומלץ michi

ארוחת טורטייה עם שניצלוני עוף בחמאת בוטנים

4 סועדים

טורטיה צבעונית עם חזה עוף במרינדה

ארוחת קיץ קלילה על מחבת ב15 דקות!!
הטורטייה משמשת כמעטפת לחומרי הגלם הצבעונים ופחמימה מופלאה.
משרה של חמאת בוטנים ורוטב טריאקי מהיר יוצר ממש שניצלוני חזה עוף רכים במיוחד.
סלט קליל עם לימון ושמן זית עוטף ברכות את שניצל חמאת הבוטנים.
טעמים שילדים ומבוגרים אוהבים במיוחד.
סרטון הדרכה קצר ממש כאן בעמוד!!

אופן ההכנה

  1. מערבבים חמאת בוטנים , מים חמים וטריאקי בקערה קטנה מוסיפים את נתחי חזה העוף מכסים ומעבירים למקרר עד לשימוש. מוציאים מהאבוקדו את הגרעין. חותכים אותו לקוביות ומערבבים עם מיץ לימון ושמן זית.  מתבלים במלח ופלפל.
  2. את העגבניות חותכים לקוביות קטנטנות ומערבבים הבצל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל מתבלים במלח ופלפל.
  3.  במחבת גדולה  מחממים טוריות כחצי דקה מכל צד ומשהים בטמפרטורת החדר. מטגנים את חזה העוף עם מעט שמן כ 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים מהמחבת ומשהים בטמפרטורת החדר. בקערה בינונית מערבבים עלי ביבי ואבוקדו. מנחים בכל טורטיה שתי פיסות חזה עוף, סלט עלים ואבוקדו ומעל כף סלסה עגבניות.  מגלגלים את הטורטיה או שמקפלים שנים אפשר להדק עם קיסם ומגישים.

 

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את הסלט בכל סלט שאוהבים.

המרכיבים

  • 500 גר' חזה עוף חתוך ל8-10  נתחים שווים
  • 2-3 כפות גדושות חמאת בוטנים
  • 3 כפות מים רותחים
  • 3 כפות טריאקי
  • 4-5 טורטיות מוכנות גודל רגיל נכל סוג שאוהבים
  • 1יחידה אבוקדו קלוף
  • מיץ מ 1 לימון
  • כף שמן זית
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 עגבניות
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות  עלי ביבי או מיקרו ביבי  (1/2 חבילה)
  • מלח ופלפל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד