בלוג האוכל המומלץ michi

קרם ברולה מהיר עם טריק

4 כלים אישיים

קרם ברולה ללא מאמץ וכלים מיוחדים

קרם ברולה ביתי כמו מקצוענים ועם טריק.
ללא בישול, סינון וללא מבער שהוא כלי של המטבח המקצועי אפשר להכין את הקינוח המנצח הזה בבית ללא מאמץ.
כמה דקות בדקות וקצת סבלנות שיתקרר לגמרי ואתם מנצחים איתו תמיד את סיום הארוחה.
טריק נפלא לברולה שעושים עם כף1
התעמקו במתכון ותגלו/ סרטון הכנה ממש כאן.

אופן ההכנה

1. לקרם:בבלנדר טוחנים יחד את כל מרכיבי הקרם ומעבירים לכלים כך שימלא עד 3/4 הגובה.
2. מחממים תנור ל 140 מעלות בחום עליון תחתון .
3. ממלאים תבנית גדולה יותר בשתי כוסות מים ומניחים עליה את כוסות הברולה. מכניסים לתנור אופים 50 דקות. מצננים כ 10 דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר לפחות לשלוש שעות. מומלץ להכין את הקרם יום לפני.
4. לברולה: מפזרים מעל לקרם היציב את הסוכר כך שיכסה לגמרי. מחממים כף על אש או כירה חשמלית כ 2 דקות. מניחים על הסוכר בעדינות. הכף החמה ממיסה ומקרמלת את הסוכר ומעבירים לעוד איזור עד שהכף מתקררת. בינתיים מחממים כף נוספת. מבצעים פעולה זו בזהירות הכף חמה מאוד.
5. כמובן שאפשר גם להשתמש במעבר. הברולה שורד במקרר ונשאר קריספי כיומיים.

טיפ ממיכל:

אפשר כמובן להשתמש במבער או לחילופין להשתמש בתבנית משפחתית בגודל בינוני.

המרכיבים

לקרם
• 1 מיכל שמנת להקצפה
• 1 כפית מחית/ תמצית וניל איכותית
• 3 חלמונים
• 1/4 כוס סוכר (50 גר')

לברולה
• 1/3 כוס סוכר (70 גרם)

גלילה לראש העמוד