בלוג האוכל המומלץ michi

צ'ימיצ'ורי

כ 300 מ"ל רוטב

צ'ימיצ'ורי כוסברה

הרוטב שמתאים למנות וחומרי גלם רבים.
אצלי בצ'ימיצ'ורי הכוסברה הוא המלך ולכן עם השנים הפך להיות אצלי בבית לצ'ימיצ'ורי כוסברה בלבד.
הצ'ימיצ'ורי מתאים אפילו לסלט בגלל החמיצות הנעימה שלו, במיוחד אם חמיצות הוינגרט קצת כבדה לכם.
מושלם לבשר שנצלה או נצרב ולטופו שטוגן, נפלא עם כל הירקות טריים ומבושלים.
כדאי תמיד להחזיק צנצנת במקרר.
אני אפילו אוהבת לערבב אותו עם אורז לבן, זה פשוט מעדן!
5 דקות הכנה בלבד!!
צימיצורי כוסברה

אופן ההכנה

1. מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון ובלנדר וקוצצים כחצי דקה (קצוץ יחסית גס שיראו קצת את חתיכות הפלפל). מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לצנצנת מעוקרת.
2. נשמר שלושה שועות במקרר.

טיפ ממיכל:

אפשר כמובן למי שלא אוהב כוסברה להחליף בפטרוזיליה או חצי חצי פטרוזיליה וכוסברה.

צימיצ'ורי כוסברה

המרכיבים

• 1 כוס גדושה עלי כוסברה טריים
• 1/3 כוס שמן קנולה או שמן זית (אפשר גם חצי חצי)
• 2 שיני שום
• 1/2 בצל סגול קלוף וחתוך גס
• 1/4 כפית צ'ילי גרוס או חצי פלפל חריף חתוך לפרוסות (אם רוצים מעט פיקנטי)
• 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 2 כפות חומץ בן יין לבן
• 1 כפית סוכר
• מלח ופלפל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד