בלוג האוכל המומלץ michi

פרנץ טוסט עם פירות אדומים

12 יחידות

פרנץ טוסט ורוד עם פירות יער

מנצלים את החלה משישי ומצליחים ממנה להכין ארוחת מלכים מתוקה.
הפעם המנה הכי קלה וטעימה לארוחת בוקר בגוון אדום.
אפשר להשתמש בשלל פירות אדומים טריים או קפואים ולגמרי בבשלים מידי.
עכשיו אנו בשיא עונת התותים ואם נשארו לכם תותים לא אכילים זה בדיוק המתכון בשבילכם!
טוחנים את הפירות ומוסיפים לבלילה ומתקבל פרנץ טוסט אדום עם טעם פיירותי נפלא!!
פרנץ טוסט פירות אדומים

אופן ההכנה

1. שמים את הביצים בקערה וטורפים. מוסיפים בהדרגה את השמנת וממשיכים לטרוף לבלילה אחידה. מניחים בצד.
2. שמים בקערת מעבד המזון (או הבלנדר) מחצית מכמות פירות היער. מוסיפים את הסוכר והמים וטוחנים למרקם משחתי אחיד. מעבירים לבלילת השמנת-ביצים ומערבבים לאיחוד מלא.
3. מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה על להבה בינונית. טובלים קצרות את פרוסות החלה בבלילה, ומטגנים 4-3 דקות מכל צד.
4.מפזרים אבקת סוכר ומוסיפים פירות יער . מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

טיפ ממיכל:

בהגשה הולך נפלא עם שוקולד, מייפל ודבש כמובן!!

פרנץ טוסט פירות אדומים

המרכיבים

• 12 פרוסות חלה דקות (אפשר ישנות ומעט יבשות)
• 1 כוס (240 מ"ל) שמנת לבישול/חלב (אפשר גם שמנת מתוקה או חצי שמנת וחצי חלב)
• 4 ביצים
• 3/4 כוס פירות אדומים טריים או קפואים (אין צורך להפשיר – להוציא כ 10 דקות לפני ההכנה)
• 1 כף סוכר
• 2 כפות מים
• 50 גרם חמאה +2 כפות שמן רגיל
• לפיזור: אבקת סוכר

צילום: דני לרנר
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד