פרחי כרובית מוקרמים
תבנית חסינת חום קוטר 22-24 ס"מ
כרובית מוקרמת מהירה
לאוהבי מנות מוקרמות ואוהבי כרובית!!
לא יותר מ 10 דקות הכנה ויש לכם כרובית רכה טעמיה וממכרת.
אני יכולה להכין כרובית כל יום בשבוע… אפילו מכינה איתה מרק צח.
לכן מגוונת בטעמי הכרובית שלי.
מתכון ללא בישול מקדים. ערבוב קל והכול נכנס לתנור והקסם ממש נוצר שם.
לא יותר מ 10 דקות הכנה ויש לכם כרובית רכה טעמיה וממכרת.
אני יכולה להכין כרובית כל יום בשבוע… אפילו מכינה איתה מרק צח.
לכן מגוונת בטעמי הכרובית שלי.
מתכון ללא בישול מקדים. ערבוב קל והכול נכנס לתנור והקסם ממש נוצר שם.
אופן ההכנה
1. שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים בגודל בינוני.
2. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
3. בקערה קטנה מערבבים שמנת, פרמזן, שום וצ'ילי. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים התחתית התבנית ומניחים את פרחי הכרובית צמודים האחד לשני מעל. מפזרים מעל לפרחים את הגבינה כך שתכסה אותם. אופים 20 דקות ומעלים את המעלות ל 200 וממשיכים לאפות 15-20 דקות עד שהגבינה הזהיבה והפרחים רכים (בודקים בעזרת מזלג).
צילום: מיכל לוי אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל