בלוג האוכל המומלץ michi

סטייק פרגית במרינדה הסודית שלי

6 סועדים

סטייק פרגית צרוב במרינדה

מרינדה שנבנה אצלי במטבח לאורך השנים ומרכך את הפרגית.
קיבלתי על המנה הזו המון מחמאות ומככבת אצלי ואצל החברים שלי באופן קבוע.
מומלץ!
אפשר להכין על הגריל או במחבת פסים.

אופן ההכנה

1. חוצים את פיסות הפרגית לשתים. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה בינונית. מוסיפים לקערה את פיסות הפרגית ומערבבים היטב. מכסים ומשהים במקרר לפחות חצי שעה ועד 4 שעות. (אם רוצים אפשר לשפד את פיסות הפרגית על שיפוד קטן).
2. מחממים את הגריל או מחבת פסים וצולים את פיסות הפרגית כ 6-8 דקות מכל צד (עד שמזהיב לגמרי ועשוי מבפנים) . תלוי בגודל. מגישים חם. מומלץ להגיש עם טורטיה , מיונז וירקות . את הטורטיה מומלץ לחמם כ 2-3 דקות על מחבת הפסים או על הגריל.
3. נשמר 3 ימים במקרר.

המרכיבים

• 1 ק”ג סטייק פרגית ללא עצם
• 1/4 כוס קטשופ
• 1/2 כוס סויה
• 2 כפות צ’ילי מתוק
• 1 כף דבש או סילאן

צילום: דניאל לילה
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד