בלוג האוכל המומלץ michi

משקה יין חם

5 סועדים

קוקטיל יין חם

יין חם – קפיצה קטנה לחו"ל.
מתכון פשוט ונפלא וקוקטיל חם שלוקח אותנו החורף לאירופה.
הטיול הקטן שלנו לחו"ל, משקה מסורתי פופולרי בשווקי חג המולד בגרמניה ואוסטריה.
טעים בטרוף ומתאים לכל אירוח, בחימום של היין חלק מהאלכוהול מתאדה והטעם נעים וקליל.
טעמי התפוז, יין, אניס וציפורן פשוט מושלמים יחד.
אפשר להשתמש לגמרי ביין זול או יין שפחות אוהבים, זה בדיוק המקום ליין הזה. הטעמים שמוסיפים ליין נותנים לו חיים חדשים!
אין לי ספק שזה משקה שירים את מצב הרוח בימי החג.
5 דקות עבודה!
משקה יין חם

אופן ההכנה

1. בסיר בינוני מביאים את כל חומרי המשקה מלבד האלכוהול לרתיחה מערבבים מידי פעם. ומבשלים על אש נמוכה ברתיחה עדינה כ 5 דקות. מורידים מהאש. בשלב זה במידה ואין ילדים ואתם אוהבים טעם אלכוהולי חזק יותר אפשר למזוג למשקה את האלכוהול ולערבב.
2. מגישים חם. במידה ונשאר מאחסנים במקרר ומחממים למחרת (אפשר גם במיקרוגל).

המרכיבים

• 1 בקבוק יין אדום (750 מ"ל)
• 200 מ"ל מים1/2 כוס סוכר (100 גרם )
• 1 תפוז גדול או 2 קטנים חתוכים לפרוסות דקות
• 4-5 כוכבי אניס
• 2 מקלות קינמון
• 5 יחידות ציפורן
• 50 מ"ל אלכוהול חזק כמו ברנדי או ויסקי (אם רוצים)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד