בלוג האוכל המומלץ michi

משולשי חציל אפויים מוגשים עם סלסת עגבניות מהירה

4 סועדים

אנטיפסטי משולשי חציל

ארוחה צמחונית מהירה או סלט חם מופלא.
מנה לא רק לאוהבי חצילים!
חשוב לזכור שבשר החציל אוהב מאוד את השמן , באפייה אנחנו מגבילים בכמות ועדין מקבלים תוצאה טעימה ועסיסית.
משולשי חצילים אפויים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום גבוה 220 מעלו. חותכים את החצילים למשולשים לאורך. מפזרים עליהם מלח ומניחים ל 5 דקות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומעבירים את המשולשים. מורחים שמן זית בנדיבות מכל הצדדים ומניחים ראש שום שלם ליד. מורחים את השום בשמן שנותר.
2. אופים כ 16-20 דקות או עד שהחציל מזהיב. מגררים את פנים העגבניות לקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. מגישים עם החצילים החמים והשום (אפשר להוסיף את פנים השום הרך לרוטב).

טיפ ממיכל:

אפשר גם להוסיף טחינה להגשה!

המרכיבים

• 2 חצילים
• 1 כף מלח גס
• 1/2 כוס שמן זית
• 1 שום שלם
• 2 עגבניות גדולות בשלות חצויות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד