בלוג האוכל המומלץ michi

אספרגוס בחמאה

ל 3-4 סועדים

אספרגוס מאודה

אספרגוס מלך היופי ונסיך טעם המעודן של הירקות!!!
חומר גלם עדין ונפלא שצריך טיפול קל ומהיר ליצירת מנה צמחונית שהיא פשוט מעדן. יכול לשמש כתוספת או אנטי פסטי חם.

אופן ההכנה

1. מרתיחים כחצי ליטר מים. מניחים את האספרגוס בקערה אחרי חותכים מעט את הקצוות העבים של הירק כ 4 ס”מ. שופכים מעל את המים הרותחים ומניחים כשתי דקות. מסננים ומניחים בכלי מלא במים וקרח.
2. מסננים את האספרגוס. במחבת בינונית ממיסים חמאה עם מעט מלח ואגוז מוסקט. מורידים מהאש ברגע שהחמאה נמסה. מוסיפים את האספרגוס . מערבבים ומגישים מיד.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את החמאה 1/4 כוס שמן זית משובח.
אפשר להגיש את האספרגוס עם פתיתי פרמזן מעל (כ 2 כפות)

המרכיבים

• צרור אספרגוס ירוק (כ 250 גר’)
• 50 גר’ חמאה
• 1/2 כפית אגוז מוסקט
• מלח ופלפל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד